Explanimation kosten
 
Join or Login
Post view

Explanimation kosten

Maar voordat je een instructie explanimation laat maken, wil je natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn. Bij de presentatie van een product of dienst. Geen probleem, bij ons kun je een explanimation laten maken in iedere gewenste taal. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Dat geldt ook voor een professionele explanimation op je website. Want hoe gaan we er nu voor zorgen dat een statisch logo een vette mini explanimation wordt? Meer voordelen van een explanimation vind je hier. Wil je meer weten over onze pakketten en bijbehorende prijzen, kijk dan hier.


We vertellen je er graag meer over tijdens een gesprek. Wij zorgen ervoor dat de volgende punten in het kennismaking gesprek duidelijk worden. In samenwerking met jou produceren we het succesvolle script, wij zorgen voor een duidelijke voice-over en kiezen voor de juiste design stijl. Als de stijl en inhoud van een explanimation botsen, brengt dat kijkers in verwarring. Eerder schreven we hierover al een artikel over de beste explanimationbureau’s die explanimations maken en een artikel over de kosten explanimations laten maken van een professionele explanimation. Verschillende soorten explanimations met uiteenlopende technieken en stijlen. We maakten ook explanimations die de geschiedenis van een bedrijf pakkend verbeelden, of die een toekomstvisie schetsen. Daarin komen huisstijlkleuren en lettertypes van je bedrijf of organisatie terug. Een briefing vindt plaats bij ons op kantoor, maar wij kunnen ook naar jou toe komen. Mail ons en ontvang snel een explanimation laten maken prijs. Zo hebben multinationals, gemeentes, sportclubs, softwareontwikkelaars, maar ook schoenenwinkels al een explanimation filmpje laten maken. Door middel van een explanimation filmpje overtuigen onze klanten direct de doelgroep van hun product, dienst, organisatie, idee of concept.


Het is belangrijk dat de titel jouw doelgroep direct aanspreekt. Gebruik voor de tags de woorden die jouw publiek vaak in de zoekbalk invult wanneer ze op zoek zijn naar jouw dienst of product. Om de kijker te prikkelen, is ons uitgangspunt jouw verhaal. Op deze pagina vind je een selectie uit ons gemaakt werk. Neem contact met ons op! We staan in direct contact met voice-overs vanuit de hele wereld. Wil je een explanimation laten maken? Het is een rijke taal, vol visuele metaforen die met video niet over te brengen zijn. Dit helpt je video om gevonden te worden. En zie je meteen een deel van onze explanimations terug. Benieuwd naar de mogelijkheden van explanimations?


Informeer nu naar de mogelijkheden van 2D. We maken het graag concreet voor je. Wat moet je dan? Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen: je krijgt er hoe dan ook geen spijt van! Hierdoor weten we precies waar je op moet letten bij, het realiseren van een instructie explanimation. De partijen in het schema hierboven hebben elk hun eigen werkwijze, maar er zijn een aantal algemene zaken waar je rekening mee kunt houden als je een explanimation laat maken. Met onze heldere werkwijze leveren wij een fraaie explanimation om te overtuigen, te informeren of te promoten. Daarnaast weet je met deze werkwijze altijd wat de status van het explanimation-project is. Deze illustraties worden vaak getekend terwijl een voice-over een verhaal verteld. Wist u dat een eerste verhaal en stijlconcept (inclusief) offerte, altijd geheel vrijblijvend zijn?


Net als een goede beschrijving zorgen ervoor dat jouw doelgroep jouw video kan vinden. En daarom hebben wij input van jou over jouw bedrijf, huisstijl en doelgroep nodig. Om je publiek te raken moet je de doelgroep eerst weten te bereiken en confronteren. Na het zien van jouw explanimation moet je publiek niet met te veel vragen blijven zitten. Een explanimation laten maken is niet moeilijk en hoeft ook niet zo veel geld te kosten als je misschien denkt. Want meerdere explanimations zijn niet alleen marketing technisch interessanter ook prijs technisch. De 2D explanimations doen precies wat ze moeten doen. Welke details maken deze explanimation uniek? Uiteraard is deze blog geschreven om de kosten die gepaard gaan met het laten maken van een explanimation op te helderen. Sommige bedrijven bieden aan om de klant zelf een voice-overtekst te laten schrijven, zelf het storyboard te laten tekenen of zelfs de explanimation in te laten spreken.


Voor jouw explanimation ontwikkelen wij een eigen, unieke stijl die past bij je boodschap en aansluit bij je organisatie. Je kunt bij ons een 60 seconden durende explanimationfilm al laten maken voor €999. We bespreken het proces en je bespreekt met ons je wensen en behoeften. Wat ons betreft is daarin niks goed of fout het gaat erom dat jij er achter komt welk bureau of welke propositie het beste aansluit bij jouw wensen. Op onze website geven we nooit zomaar een richtbedrag, omdat de kosten van een explanimation sterk afhankelijk zijn van bovenstaande factoren en de specifieke wensen van de klant. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Vul onderstaand formulier in. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt.

CatalinaOliver998 25.08.2019 0 29
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Blogging for Money (1 posts)