Explanimation laten maken
 
Join or Login
Post view

Explanimation laten maken
DV91XnuVAAAozeH.jpg%5C

Zo hebben multinationals, gemeentes, sportclubs, softwareontwikkelaars, maar ook schoenenwinkels al een explanimation filmpje laten maken. Zo is een explanimation filmpje eigenlijk de nieuwe online marketeer van onze klanten! In de eerste plaats is de stijl en lengte van de explanimation bepalend. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. Een explanimation kan in 2D worden uitgewerkt en bij beide technieken is natuurlijk zowel een eenvoudige, als uitgebreide stijl mogelijk. Een explanimation op een schoolbord of andere achtergrond? Als dit allemaal akkoord is gaan we de uiteindelijke explanimation video ontwikkelen en komt er een professionele voice-over, beweging, geluid en muziek in. Door het inzetten van een video of explanimation zet je op een effectieve en originele manier jouw verhaal neer. Net als een goede beschrijving zorgen tags ervoor dat jouw doelgroep jouw video kan vinden. Maar wil je een vaststaande prijs voor jouw explanimation(s)?


Zonder een goede videomarketing zal jouw explanimation niet door jouw doelgroep gezien worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product of proces? Daarnaast kan het product of proces vanaf elke (onmogelijke) hoek bekeken worden en kan de opbouw ervan in beeld gebracht worden. Je hoeft alleen maar te genieten van het beeld dat je raakt. Op zoek naar een leuke, aantrekkelijke manier om je product of dienst in beeld te brengen? Jij bent de expert van jouw product of dienst en wij zijn de experts op het gebied van 2D explanimations. Wij zijn we daar geen voorstander van, maar zijn we ervan overtuigd dat onze klanten het meeste verstand van hun bedrijf, product of dienst hebben en dat copywriting, storyboarding en stemacteur een vak apart zijn. 93% van de online marketeers gebruikt videomarketing voor hun explanimation. Je kan een 2D explanimation laten maken.


Met ons enthousiaste team van professionals zetten wij iedere keer een topprestatie neer. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een videopakketten met korting. Bij sommige explanimationbureau’s kan dat bedrag oplopen naar 9000 euro excl. Sommige bedrijven bieden aan om de klant zelf een voice-overtekst te laten schrijven, zelf het storyboard te laten tekenen of zelfs de explanimation in te laten spreken. Wat zijn de kosten van het laten maken van een explanimation? Een explanimation laten maken doe je voor de bezoekers van je site. Zo komen de design bureaus echt uit de design of in dit geval explanimation design kant. Zo kunnen we samen tot een explanimationfilm komen die volledig naar wens is. Neemt niet weg dat wij je graag verder zouden willen helpen als jij opzoek bent naar een toffe explanimation. Er zijn verschillende redenen voor het animatie laten maken kosten maken van een explanimation. Dus laten we even een experiment doen. Dus hoe fijn is het dan, dat je bezoekers rustig naar een explanimation kunnen kijken, in plaats van dat ze de moeite moeten doen om een tekst te lezen?


Voor jouw explanimation ontwikkelen wij een eigen, unieke stijl die past bij je boodschap en aansluit bij je organisatie. Je kunt bij ons een 60 seconden durende explanimationfilm al laten maken voor €999. We bespreken het proces en je bespreekt met ons je wensen en behoeften. Wat ons betreft is daarin niks goed of fout het gaat erom dat jij er achter komt welk bureau of welke propositie het beste aansluit bij jouw wensen. Op onze website geven we nooit zomaar een richtbedrag, omdat de kosten van een explanimation sterk afhankelijk zijn van bovenstaande factoren en de specifieke wensen van de klant. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Vul onderstaand formulier in. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt.

AvaKeiser42553164 22.08.2019 0 19
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Blogging for Money (1 posts)
Books (1 posts)
Lifestyle (1 posts)
Movies (1 posts)